Spirituele Tempel-biodanzareis voor vrouwen okt 2018

“Vrouwen Pracht in haar Godinnen Kracht”
8-Daagse Spirituele Tempel-biodanzareis voor vrouwen
17 – 24 oktober 2018

godin1

Pelgrimstocht van Gozo naar Malta in de voetsporen
van de tempelvrouwen die ons zijn voorgegaan.

Verbinden met de wijsheid van Moeder Aarde
Verbinden met de diepe wijsheid in Ons Zelf
Verbinden met de wijsheid van de Oer Godin

Samen herkennen, erkennen en eren we onze Goddelijke oorsprong.  We maken contact met de Godinnenkracht in ons om deze opnieuw en/of extra te activeren.

We vieren ons Prachtige Krachtige Vrouw zijn in al haar facetten. Ondersteund door je sisters ga je op je eigen tempo jouw eigen Godinnenpad bewandelen. De uitnodiging is om je te laten leiden door wat er zich bij jou aandient in jouw tempo. Tijdens de “Deelrondes vanuit het hart” geven we elkaar de gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen vanuit het hart.

Elke morgen
 rond zonsopkomst bieden Ada of Thera je de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse vormen van meditatie. De wisselende krachten van de neergaande maan en de opkomende zon helpen je op natuurlijke wijze innerlijk stil te worden zodat je ware zelf, je ziel, makkelijker tot je kan spreken. Door regelmatig te oefenen om je geest/mind te laten rusten in de stilte, krijg je toegang tot een onschatbare bron van (innerlijke) wijsheid.

Tijdens de Vivencia’s, Ceremonies / Initiaties zal Marjon ons helpen om (nog) dieper af te dalen in onze eigen Godinnen tempel. In de veilige schoot van je sisters word je uitgenodigd om contact te maken met je eigen onvoorwaardelijke Zelfliefde. Ceremonie en ritueel zijn poorten om toegang te krijgen tot onze diepe bron waarin alles heel is. Onze diepe wijsheid en authenticiteit zijn daar aanwezig en helpen ons om belemmerende patronen los te laten en voluit ons pad van liefde te bewandelen. Marjon, diverse malen geroepen op tempelplaatsen als ‘Ianna Shamana’, zal voor ons een vat en keeper zijn om met de Godinnenenergie te werken die in het moment tot haar komt. Ze voelt dat ze hiervoor gebruik mag maken van al haar kennis op het gebied van Vrouwelijkheid en Sisterhood die haar zijn overgedragen tijdens haar priesteressen-opleiding in Glastonbury en haar jarenlange ervaringen met het werken met Biodanza en sjamanisme.

“Love to be a holy woman”
marjon en thera
Ik, Thera, voel me, sinds ik vorig jaar voor het eerst op Malta ben geweest, geroepen, geleid en gesteund door De tempel vrouwen/Godinnen die ons zijn voorgegaan op Gozo en Malta om samen met een groep vrouwen opnieuw in hun voetsporen te treden. Voel dan ook een diepe dankbaarheid dat ik deze reis/pelgrimstocht samen met Marjon en ondersteund door Ada vorm kan geven.

Malta en Gozo worden niet voor niets de Godinnen Eilanden genoemd. De hoge energie van deze oude tempelbeschavingen oa. uit het Atlantis/Lumerië tijdperk zijn nog heel duidelijk voelbaar. Nergens in de wereld zijn zoveel tempels bij elkaar te vinden als hier midden in de Middellandse zee. Er zijn 64 geregistreerde tempels maar het wordt steeds duidelijker dat er onder de grond en in de zee nog veel meer tempelschatten verborgen liggen.

Op onze pelgrimstocht gaan we diverse krachtplekken en tempels bezoeken.
We gaan oa naar de Ggiantija tempel,  De Hagar Qim & Mnajdra tempel, de Il-Ponta tal-Wardija tempel, de Xrobb I-Ghagin tempel, de de Xaghra Stone Circle en we bezoeken een speciale meditatie grot. Voor wie wil is er de mogelijkheid om een dag met de boot de liefdevolle energie van het eiland Comino te verkennen met zijn prachtige Blue Lagoon.

Om iedereen de gelegenheid te geven om zo veel mogelijk  zijn eigen stroom te volgen hebben ons reisprogramma zo samengesteld  dat er 1 dag is die je naar vrij keuze in kunt vullen.

We gaan deze reis maken met een groep van maximaal 15 vrouwen. We reizen gezamenlijk met Ryanair vanaf vliegveld Eindhoven.

We verblijven 5 nachten op Gozo en 2 nachten op Malta in accommodaties op basis van logies & ontbijt.

Il Girna Guesthouse in Sannat op GOZO is hoog gelegen grenzend aan de Ta Cenc Cliffs. Het heeft de beschikking over 2,3 en 4 persoons-kamers. Elke kamer heeft eigen sanitaire voorzieningen. Er is een waterkoker beschikbaar voor koffie/thee en per verdiepingsvloer een ruime koelkast. Verder is er een dakterras met prachtig uitzicht over het eiland en er is een buitenzwembad met ligstoelen.  –>   http://www.ilgirna.com

hostel gozo

Xrobb l-Għaġin hostel
 op MALTA is gelegen op een schiereiland in een natuurgebied en vernoemd naar de Xrobb I-Ghagin tempel aldaar. Het hostel hebben we volledig tot onze beschikking. Het heeft 5 ruime slaapkamers met eenpersoonsbedden en eigen sanitaire voorzieningen. Er is een grote leefkeuken en buiten een ruim over de zee uitkijkend terras.  -> http://www.xrobblghagin.org.mt/hostel/
hostel malta
De kosten voor de reis bedragen € 555. 
Dit bedrag is inclusief: * Verblijf op basis van logies & ontbijt en 2 personen per kamer in Il Girna Guesthouse * Verblijf op basis van logies & ontbijt in Xrobb l-Għaġin hostel * Alle meditaties, vivencia’s, ceremonies en initiaties. *Taxi van en naar het vliegveld * Vervoer per taxibus naar alle locaties  *De overtocht met de ferry van/naar Malta-Gozo.
Voor een verblijf op een 3-persoonkamer in Il Girna Guesthouse geldt korting van € 12,50 en voor verblijf op een 4 persoonskamer geldt korting van € 25.  (Eigen privé-kamer in overleg mogelijk tegen een toeslag)

Daarnaast dien je rekening te houden met ca. € 50 aan entreegelden 
voor de diverse Tempels, Steencirkel en meditatiegrot (NB. 60-plussers betalen iets minder)

De Ryanair vlucht vanaf Eindhoven dien jezelf te boeken. Vluchtnummers zijn heen FR3476 en terug FR3475 We helpen je graag als je er niet uitkomt met het boeken.

Je aanmelding is definitief na aanbetaling van €200.
Bij annulering binnen 2 maanden voor vertrek zijn de annuleringskosten € 200. Daarvoor zijn ze € 55.

Wil je je opgeven of heb je vragen?
Laat het ons weten We kijken uit naar je reactie.
In liefde  Marjon & Thera

laatste
Thera Bakker 06-41562159 thera@de-olyhorst.nl
Marjon Gescher 06-53270208 marjon@biodanzanijmegen.nl