SPIRITUELE REIS NAAR EGYPTE van 2 t/m 9 oktober 2019

Lieve vrouw,
Heb je zin om mee te gaan met en onvergetelijke
SPIRITUELE REIS NAAR EGYPTE van 2 t/m 9 oktober 2019

Onlangs was ik in Egypte, en dit heeft me een zeer krachtige ervaring en diepgaande transformatie gegeven die ik graag met veel liefde en inspiratie met je wil delen via het bezoeken van de eeuwenoude tempels en integreren via diepgaande vivencia’s die je helpen in een andere bewustzijnslaag te komen. Je krijgt toegang tot “oude”kennis die je leven zal verrijken.

Samen met onze groep die zal bestaan uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers gaan we op een mystieke reis die we nooit meer zullen vergeten.

Programma van onze reis:
We vliegen vanuit Amsterdam naar Luxor, en verblijven daar in een sfeervol hotelletje aan de rand van de soukh. De volgende ochtend ontbijten we op het dak met uitzicht op de Luxor tempel!Tevens kijken we uit op de Nijl.

Na het ontbijt gaan we de Luxor tempel bezoeken. Deze tempel heeft een onzichtbare zuil van kristallicht en de stenen dragen informatie in zich waarmee we onze mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht kunnen brengen.

In de namiddag of avond gaan naar de Karnaktempel, de plek van Sekhmet, leeuwenkracht van Isis: een krachtige leeuwengodin met helende gaven. Beide tempels hebben een sterke verbinding met elkaar.

De avond kunnen we eten in t gezellige en erg goede restaurantje van ons hotel en er is gelegenheid de gezellige soukh te bezoeken.

De volgende dag gaan we het water over naar de andere kant van de Nijl, waar we zullen verblijven in een afgelegen en eenvoudig hotel met een mystiek uitzicht over een minder bekende tempel, die wat mij betreft echter zeer bijzonder aanvoelde. Dan zal ook een vivencia gegeven worden en eten we in een restaurantje in het kleine authentieke plaatsje.

De dag daarna worden we opgehaald door een prive-chauffeur, en gaan we op we naar de zeer bijzondere tempel in Dendera.

DENDERA was het centrum van de cultus van Hathor. De godin van de liefde, muziek, dans en seksualiteit. Het is een tempel van healing en de mysteries van het goddelijke vrouwelijke worden hier ontsluierd.
In het ‘geboortehuis’ (Mammisi Isa) werd de geboorte van de zoon uit de god en godin gevierd.

Het is gelegen aan de zijkant van en is onderdeel van de tempel gewijd aan Isis

De Hathor tempel is één van de best bewaard gebleven tempels in Egypte.

Na hier uitgebreid de tijd te hebben genomen voor onze ervaring rijden we aan t eind van de dag met ons busje naar

ABYDOS waar we overnachten in een guesthouse. We zullen hier ook de maaltijd gebruiken(inclusief)en samenkomen voor het uit wisselen van onze ervaringen.

De volgende ochtend gaan we na t ontbijt op tijd naar de tempel van Abydos.

Dendara en Abydos vormen het vrouwelijk en mannelijke centrum van de energie uit het chakra energiesysteem, het hart.

Abydos is één van de meest energetisch krachtige plek in Egypte.

Je bent daar in contact met hoge kosmische energieën en diep wetende energie van de moeder aarde die door je heen stromen en transformerende processen in gang zetten en uitwerken. Voor iedereen is dit een andere ervaring, op een andere plek. De tempel stelt je in staat contact te maken met ongeheelde stukken in jezelf, die je ook weer kan teruggeven aan de tempel. We doen dit gezamenlijk, dus er is zowel sprake van een individueel als een groepsproces.  Er is een kapel van Osiris met 6 kamers.. Het is de tempel van kennis en wijsheid en heeft een sterk transformerende kracht, ook omdat er leylijnen lopen.

Onmiddellijk buiten, achter de Abydos tempel ligt een bouwwerk het Osireion genoemd. In de tempel, het Osireion en de woestijn erachter zijn Atlantische en Lemurische invloeden en energieën zichtbaar en voelbaar. Dit gebied herbergt nog vele mysteriën!

Smiddags gaan we weer terug naar Luxor en dan is er vrije tijd om zelf in te vullen.

De dag erna gaan we met de trein (een onvergetenlijke ervaring door het prachtige landschap van het ware-Egypte) naar Aswan.

Aswan is een geweldige plek met hele fijne energie. We logeren daar in een guesthouse waar we ontvangen worden als familie. Het is zeer sfeervol en we mogen gebruik maken van het huis van Abdel aan de Nijl om in privacy te zijn met onze eigen groep.

We blijven daar een paar nachten. Het is gelegen aan de Nijl en de woestijn, waar we onze ervaringen dieper kunnen gronden en integreren.

Naast tijd om uit te rusten en onze ervaringen te laten bezinken, is er ook gelegenheid voor samenkomen, delen en vivencia.

Een van deze dagen gaan we met de boot van onze gastheer Abdel naar Elephantine island, inclusief een lunch op de boot en een vivencia op een nabij gelegen strandje aan de Nijl. En als je wil: een duik in de Nijl is een onvergetelijke ervaring.

Als klap op de vuurpijl gaan we met de taxi en boot naar het heilige eiland Philae in de Nijl, waar de Isistempel ligt. De tempel van Isis is gewijd aan de moedergodin. Het altaar is het heilige van het heilige en afsluitend op een magische plek kunnen we uitkijkend over de Nijl vragen stellen aan Isis over onze levensbestemming.

Uiteindelijk gaan we de terugreis via Aswan naar Amsterdam met een ervaring die ons nooit meer zal verlaten.

De investering voor deze reis is 775 euro
Dit is inclusief overnachtingen met ontbijt, en verder 1x lunch en 2x avondeten
Toegang tot de tempels
Vivencia’s en eindceremonie
Kosten voor taxi, bus en trein in Egypte
Exclusief: vlucht Amsterdam-Luxor(ongeveer 450 euro)
Visum (ongeveer 35 euro)
Verdere maaltijden naar eigen behoefte.

Warme groet Marjon

Informatie en opgave voor deze unieke reis
Marjon Gescher
marjon@biodanzanijmegen.nl
www.biodanzanijmegen.nl
Tel:  06-53270208