Spirituele biodanza reis naar Malta

Deze reis organiseerden wij in 2017

8-daagse reis van woensdag 4 tm 11 Oktober 2017

In navolging van onze spirituele reis naar Glastonbury en Kreta nodigen wij jullie van harte uit om mee te gaan naar Malta. We hebben gekozen voor een 8-daagse reis waarin we ook ruimte houden voor vrije tijd.

Het eiland Malta, ook wel het Godinnen eiland genoemd, kenmerkt zich door haar vele vrouwelijke kracht- en inwijdingsplaatsen en al haar prachtige godinnenbeeldjes waaronder de “Sleeping Lady”. De Hagar Qim tempel, Het Hypogeum (onderaardse tempel) en de Megalithische tempels van Tarxien zijn enkele van deze bekende krachtplekken die we gaan bezoeken.

De goddelijke energie is alom aanwezig op dit eiland en nodigt ons enerzijds uit om bij onszelf naar binnen te gaan en daagt ons anderzijds uit met al haar passie en creativiteit om vorm te geven aan wat in ons leeft.

Voor vrouwen: naast hun vrouwelijke energie ook hun mannelijke energie te omarmen (innerlijke man) en daarvoor is het nodig om in hun natuurlijke buikkracht te komen, ruimte in te nemen en van daaruit te kunnen gaan leven vanuit hun hart en diepste inspiratie.

Voor mannen: Ook mannen hebben vrouwelijke energie, wat ook erg belangrijk is om de balans op aarde te herstellen. Hun mannelijke energie gaat over beschermen en daadkracht. Het gaat hier om mannelijkheid die verbonden is met het hart. Deze hoger vibrerende mannelijke energie is van nature warm en betrokken, daadkrachtig en mededogend tegelijk.

Onze reis en de vivencia’s gaan over de integratie van mannelijke en vrouwelijke energie zowel voor mannen als voor vrouwen en om beide energieën te omarmen en herkennen als de twee gezichten van één bron , de bron van liefde.
We hebben elkaar hierbij nodig, dus we hopen dat zowel mannen als vrouwen de roep volgen om met ons mee te gaan. Onszelf raakt dit thema diep en we willen dit zielsgraag met jullie delen!

Afgelopen april ben ik (Marjon) naar Malta geweest om wat vooronderzoek te doen voor onze groep. Op Malta heb ik een diepe rust ervaren, en werd verrast geraakt door de bevolking van liefdevolle mannen met hartgedragen energie en krachtige vrouwen. Deze energie is heel voelbaar op het eiland, en we zijn zeer bevoorrecht om op een natuurplek te verblijven en dansen, helemaal afzijdig van het drukke toeristische Malta.

We verblijven in het Xrobb l-Għaġin hostel dat in een natuurpark ligt in het zuidoosten van Malta zo’n 2km van Marsaxlokk. Het hostel is gelegen aan de rand van een schiereiland, met rondom vrij uitzicht op zee. We hebben dit Hostel volledig tot onze beschikking inclusief bijbehorende keuken en groot terras.
Er zijn slaapkamers voor ongeveer 4 tot 6 personen. Om het hostel heen is veel ruimte om je even terug te trekken.
Het maximum aantal deelnemers is 26 personen.

Het klimaat is zodanig dat we de meeste tijd buiten zullen doorbrengen en dansen.

De vluchten zijn op woensdag 4 oktober met Ryanair vanaf Eindhoven of Weeze en op woensdag 11 oktober terug.
Een retour vanaf Eindhoven of Weeze met Ryanair ligt rond de 100-120 euro en dien je zelf te boeken.
Mocht je toch liever vanaf Amsterdam reizen dan kan dat met Transavia.

De kosten voor de reis komt op 375 euro voor het verblijf in de Hostel, inclusief ontbijt, op basis van slaapkamers voor ongeveer 4 tot 6 personen met eigen toilet en douches en alle biodanza-vivencia’s.

Voor eigen rekening zijn:
– de kosten voor de vlucht
– het middag/avond eten (wat we nog wel gezamenlijk kunnen regelen met catering ter plekke)
– het vervoer met busjes naar de tempels,
– entreegeld voor bezoek aan tempel(s)/musea ed (dit is ca 50 euro voor alle entreegelden samen, en 30 euro voor 60plussers)
– en het vervoer van het vliegveld naar het hostel. Wij zullen dat vervoer van het vliegveld naar het hostel wel zoveel mogelijk regelen.

Wil je je opgeven of heb je nog vragen?
Wij zijn benieuwd naar je reactie.

Warme groet en tot dans
Marjon en Frank

 

Marjon Gescher
marjon@biodanzanijmegen.nl

Frank Hanssen
Tel: 06-20828821
frank@hanssen.nl