Verdiepingsweekend op Schiermonnikoog met Hemelvaart 2020

We nodigen je graag uit voor dit prachtige verdiepingsweekend op Schiermonnikoog met Hemelvaart.

Het is alweer het 11e jaar!

Het is altijd een warm bad van liefde, verstilling door het dansen in de natuur, samenzijn, lachen, dansen, zingen. Kortom, het brengt je dichter bij jezelf, je eigen natuur en je aangeboren behoefte aan samenzijn, maar ook ruimte te vinden in jezelf, je eigen grenzen waar te nemen, en tegelijkertijd ook weer op te lossen in de ‘oersoep’ van ons bestaan. Daar waar je cellen weten wie je bent, en zich weer weten te vernieuwen door de nieuwe ervaringen in de vivencia ‘s.

Doordat we meerdere dagen samen dansen ontstaat er een natuurlijke stroom in jezelf, waarin je geleidelijk kan loslaten en in verbinding komt met je potentieel, alles wat je bent in connectie met moeder aarde en het universum.

We hopen je te kunnen verwelkomen op dit prachtige eiland dat ons al zoveel bedding heeft gegeven. Ieder jaar weer denken we dat het niet beter kan worden, en toch gebeurd dat steeds weer!

Maar dat kunnen we niet alleen, dus kom en dans met ons mee!

Liefs Frank en Marjon

We zijn dit jaar weer te gast bij de mooie accommodatie De Kooiplaats. De slaapkamers zijn voor max 6 personen en hebben een eigen badkamer en toilet. Daarnaast is er een ruime moderne keuken en een grote recreatiezaal waar we ook kunnen dansen. Er zijn een paar 2 persoonskamers beschikbaar, de extra kosten daarvoor zijn € 50 per persoon. En natuurlijk is er plek om te kamperen.

Ontbijt, lunch en 1 keer diner zijn inbegrepen in de prijs. De eerste avond neemt ieder zelf wat mee voor t gezamenlijk buffet en de laatste avond laten we een eigen bestelling bezorgen.

Kosten : 3 nachten logies, ontbijt, lunch, 1x diner  en alle biodanza-workshops € 255.

De aanbetaling bedraagt € 75 euro op IBAN: NL79INGB0003833784 tnv HF Hanssen te Nijmegen. Bij annulering binnen 2 weken voor het weekend zijn de annuleringskosten € 150, tussen 2 en 6 weken € 75 en daarvoor € 25

Graag ontvangen wij je aanmelding.

Marjon Gescher
marjon@biodanzanijmegen.nl
www.biodanzanijmegen.nl
06-53270208

Frank Hanssen
frank@hanssen.nl
www.biodanzametfrank.nl
06-20828821