5 daagse biodanza vakantie

In augustus 2017 organiseerden wij deze laatste 5 daagse biodanza vakantie
Voor de komende jaren zullen wij hiervoor alternatieven organiseren
Hou de agenda en de emails daarom in de gaten.

Zaterdag 5 aug t/m woensdag 9 aug 2017

Voor het negende en laatste jaar gaan we naar Brabant voor deze heerlijke biodanza zomer vakantie. Het belooft daarom ook een soort reünie te worden!
Volgend jaar gaan we in de zomer een aantrekkelijk alternatief in Nederland aanbieden. Maar dat hoor je later nog. Komend najaar (4 tm 11 oktober) hebben we nog een paar plaatsen voor de Spirituele biodanza reis naar Malta voor mannen en vrouwen van woensdag 4 tm 11 oktober en volgend jaar bieden we natuurlijk weer het biodanza verdiepingsweekend aan naar Schiermonnikoog met Hemelvaart (10 tm 13 mei 2018).

Maar nu eerst naar Brabant deze zomer! Ga je mee?

Onze biodanzaverdiepingsvivencia’s zullen afgewisseld worden met andere workshops zoals: kristallen klankschalenmediatie, qigong, Afrikaanse dansworkshop, mantra zingen, en nog andere verrassingen.(Geen aqua-biodanza dus dit jaar)
We maken er een heerlijke 5daagse van met onze lieve biodanzavrienden.
Wij horen graag of je hier bij wil zijn!.
Warme groet Marjon en Frank

De workshops zijn bedoeld voor mensen met biodanza ervaring. Ook is er voldoende tijd om te genieten van de prachtige bosrijke omgeving. Vanuit de boerderij wandel je direct het bos in. De boerderij is erg ruim en helemaal voor onze groep beschikbaar. Er zijn bedden op de slaapzalen en een ruim grasveld voor je tentje of caravan.
Kom je met een caravan of camper dan zijn de extra kosten € 12 per caravan/camper. Er zijn ook een paar kleine 3 persoons-kamers aanwezig. De meerprijs daarvoor is € 25 pp.
Locatie: Kampeerboerderij Ons Thuis in het Zuidoost Brabantse Ommel.
We hebben de beschikking over een volledig ingerichte keuken. Wij zorgen elke dag voor het gezamenlijke ontbijt, lunch en alle avondmaaltijden (behalve op de eerste avond: daarvoor vragen we iedereen iets mee te nemen voor een gezamenlijk buffet.)
Kosten: € 330. Deze prijs is incl alle workshops, logies, ontbijt, lunch en genoemde avondmaaltijden.
De aanbetaling ad € 100 kun je overmaken op IBAN: NL92INGB0688188532 tnv HF Hanssen en ME Gescher te Nijmegen. Bij annulering na 25 juli zijn de annuleringskosten € 150, bij annulering binnen 6 weken voor de vakantie € 100 en daarvoor € 25
Graag ontvangen wij je aanmelding per email.
Wij zijn benieuwd naar je reactie.
Warme groet en tot dans
Marjon en Frank

Marjon Gescher
marjon@biodanzanijmegen.nl
www.biodanzanijmegen.nl

Frank Hanssen
Tel: 06-20828821
frank@hanssen.nl
www.biodanzametfrank.nl